Ljubavna magija i njene moci

Ljubavna magija je jedna od najtraženijih magija u svetu! Ljubav je ono sto pokreće svet!


Šta je ljubavna magija?


To je meditacija, molitva, prenos pozitivnih energija I stvaranje najjačih vibracija koje imaju sposobnost da transformišu trenutnu situaciju u pozitivan ishod. Svako ljudsko biće ima inherentan izvor energije, čija moć može biti uspavana, ali se nikada ne smanjuje. Ove sile su ono što dolazi do izražaja prilikom izvođenja rituala. Nisu potrebni kostimi, komplikovani rituali ili ceremonije, osim strasti da bacite moćnu ljubavnu čaroliju koja može probuditi strasti vašeg ljubavnika.

Vaša unutrašnja verovanja i želje su ono na čemu rade bele magične ljubavne čarolije da bi se ostvarila pozitivna promena u vašem ljubavnom životu. Ovi rituali često uključuju jednostavne alate kao što su cvijeće, svijeće, bilje, eterična ulja, olovku i papir i tamjan. Ovi alati su medij kroz koji oslobađate svoje pozitivne energije i moć u svemir. Ove pozitivne energije su vaše misli i namjere koje uskoro mogu postati stvarnost. Zato je važno da se usredsredite na svoje želje kada bacate čarobne čarolije. Alati pomažu u stvaranju više energije i snage za stvaranje pozitivne promene kojoj težite.


Kako se pravi ljubavna magija?


Da bi se napravila ljubavna magija, da bi se neko zaljubio, morate imati moć koncentracije, vizualizacije i projekcije koje se mogu razviti sa praksom ili vam u tome može pomoći beli mag. Najviše od svega, naučite da komunicirate sa svojim unutrašnjim ja. Korištena energija je vezana za određeni uzrok u određenom periodu, zbog čega oni ne uzrokuju nikakvu štetu. Osim toga, kada je u ljubavi, samo obožavanje i naklonost mogu prevladati nad svim zlom koje je moguće kada bacite magijske ljubavne čarolije.


Magija za ljubav i vracanje Voljene Osobe:


Ljubav je pokretač svih procesa. Poznato je da je svaki čovek sazdan od emocija i čula, te da je u našoj prirodi da želimo da budemo voljeni. Međutim, nekada potraga za iskrenom emocijom i osobom koja će nas voleti takvim kakvi jesmo ne ide lako. U takvim situacijama ljudi se odlučuju za tzv “ljubavnu magiju”.

No, ljubavna magija ima dve strane medalje – može biti rađena za pozitivn, ali i za negativno, odnosno da vraća i pojačva emocije ili da rastavlja i uništava ljubavni par ili njihov brak. Ma koliko da je neka veza ili brak jak i savršen, on se preko noći može raspasti i nestati kao balon od sapuniceukoliko se neko, ko vam ne želi dobro, nameri na vas.


Crna ljubavna magija:


Crna ljubavna magija služi za rastavljanje i nju rade ljubomorni i zavidni ljudi, ali i osobe koje žele da rastave par jer tu osobu žele za sebe I tada se iz zavisti radi crna ljubavna magija. Crna magija za ljubav može vratiti voljenu osobu ali se crna magija ne preporucuje nikada jer ona nije dobra. Niti treba raditi crnu magiju jer Ljubavna magija vraca voljenu osobu. Razlika izmedju crne magije I ljubavne magije je u tome sto Crna magija deluje prisilno I povredjuje a Ljubavna magija ne povredjuje nikoga, cak I ako u odnosu postoji treca osoba, ona se usmerava ka tome da sretne novu srodnu dusu. Dok crna magija ostavlja osobu da pati.


KONTAKT: bosanskoarapski@gmail.com

Comments

Popular posts from this blog

Hodzin zapis za ljubav

Ljubavna magija za srecniji zivot